Leje af minigraver i Horsens

Kubota kx016-04 minigraver (Specifikationer)

  • Motor: Kubota D782 13 PS med 13 Hk

  • Variabel sporvidde: 990 > 1240 mm.: Det tager kun få sekunder at ændre fra smal til bred, ved hjæld af håndtag i højreside, under føresædet.

  • Luksus kabine: Godt affjedret sæde, god benplads, bred kabinedør, digitalt display for visning af brændstof, timer og lign, radio, varmeapperat og kopholder.

Specifikationer:

Model: Kx016-04

Driftsvægt: 1615 kg.

Samlet længde: 3710 mm.

Samlet højde: 2350 mm.

Dozer størrelse: 990 / 1240 x 230 mm.

Brændstoftank: 21 liter diesel

Max kørehastighed: 3,8 km/t.

Frihøjde under maskine: 160 mm.

Vil du leje en minigraver - vi har byens bedste priser.

Ingen skjulte gebyrer

Vi tilbyder billig dags leje af minigraver. Vores nye Kubota KX016-4 Minigraver er den perfekte maskine til de mindre graveopgaver, hvor der er behov for fleksibilitet og nem navigation.

Hos CEMA Maskinudlejning har vi en nyere maskinparker indenfor gravemaskiner, værktøj, have redskaber og byggeplads udstyr, vi har blandt andet et stort udvalg af minigravere til udlejning, som altid leveres med 2 skovle, 1 30 cm. ler skovl samt 1 stk. 100 cm. planerskovl med skrå sider. skovle uden tænder til rende- og kabelgravning samt andet grave arbejde.

Med vores afdeling der ligger mellem Horsens og Juelsminde på Bollervej 131 i Horsens, så kan du leje din minigraver og få leveret til adressen med kort varsel hvis du bor i området.

Kontakt CEMA Maskinudlejning og få hjælp og vejledning fra en fagmand eller reservér din minigraver i vores online bookingsystem nu.  Vi levere i hele Østjylland, leveringsprisen er 40 kr. pr. kilometer for tur/retur levering, hvilket gør os til en af landet billigste materieludlejer. Husk også at alle vores priser her på siden, altid er inklusiv moms.

Udlejning af Minigraver uden fører

Lej en kvalitets minigraver hos CEMA.  Lej en minigraver fra det populære mærke Kubota hos CEMA og få en driftsikker og funktionel kvalitets gravemaskine, som kommer nemt rundt på arbejdspladsen. Minigravere udmærker sig ved at være en smidig og fleksibel maskine, som med sine larvefødder navigere nemt på både trang plads og ujævnt terræn.  

Skal du i gang med en graveopgave i haven eller til nybygningen, så tilbyder CEMA Maskinudlejning også udlejning af motorbører, som er det perfekte supplement til en minigraver, når jord, sand og murbrokker skal flyttes fra arbejdspladsen og til vej eller container.

Minigraver udlejes billigt - kontakt os for at høre nærmere

CEMA har i sit valg af maskin leverandør satset på markedets bedste materiel – det gælder også, når vi taler om jordmateriel og herunder minigravere. Vi har investeret kraftigt i et bredt sortiment af jordgrej inden for minigravere, transportbånd, læssere, stampere og vibratorer etc.  Lej en minigraver, som passer til netop dit og arbejds opgavens behov – vi tilbyder mange modeller og varianter! Bland vores sortiment af maskiner, finder du bl.a. minigravere med hus, dags leje prisen er altid inklusiv 2 forskellige skovle. Du kan også snart leje en motorbør med, som gør det nemt at flytte jord, sand og murbrokker.

Produkter

Udlejning af maskiner til:​

> Jord arbejde

> Have og park

> Byggeri og beton

> Stillads og løft

> Værktøj og måling

Kontakt

Centrum Maskinudlejning

Bollervej 131, 8700 Horsens

Tlf.: 75 62 24 80

Mail: info@cema.dk

  • Facebook
  • Instagram

Åbningstider

Telefon: 75 62 24 80

Hverdage fra 08:00 til 17:00

Afhentning:

Alle ugens dage efter aftale.

 

Levering:

Alle ugens dage efter aftale.