Leje af minigraver i Horsens

Kubota kx019-4 minigraver (Specifikationer)

 • Motor:

  • Kubota D902-BH med 16 Hk

  • ​3 cylindret vandkølet​

 • Variabel sporvidde: 990 > 1240 mm.: Det tager kun få sekunder at ændre fra smal til bred, ved hjæld af håndtag i højreside, under førersædet.

 • Luksus kabine: Godt affjedret sæde, god benplads, bred kabinedør, digitalt display for visning af brændstof, timer og lign, radio, varmeapperat og kopholder.

Specifikationer:

 • Model: Kx019-4

 • Maskinvægt: 1780 kg.

 • Maskinbredde: 1350 mm. (Minimums bredde på 

 • Maskinhøjde: 2400 mm.

 • Frihøjde under maskine: 160 mm.

 • Gravedybde: 2580 mm.

 • Dozer størrelse: 990 / 1300 x 230 mm.

 • Brændstoftank: 21 liter diesel

 • Max kørehastighed: 4 km/t.

Dagsleje inklusiv moms og forsikring

Kun kr. 850,-

 

Datablad KX019-4

Vil du leje en minigraver - vi har byens bedste priser.

Ingen skjulte gebyrer

Vi tilbyder billig dags leje af minigraver. Vores nye Kubota KX016-4 Minigraver er den perfekte maskine til de mindre graveopgaver, hvor der er behov for fleksibilitet og nem navigation.

Hos CEMA Maskinudlejning har vi en nyere maskinparker indenfor gravemaskiner, værktøj, have redskaber og byggeplads udstyr, vi har blandt andet et stort udvalg af minigravere til udlejning, som altid leveres med 2 skovle, 1 30 cm. ler skovl samt 1 stk. 100 cm. planerskovl med skrå sider. skovle uden tænder til rende- og kabelgravning samt andet grave arbejde.

Med vores afdeling der ligger mellem Horsens og Juelsminde på Bollervej 131 i Horsens, så kan du leje din minigraver og få leveret til adressen med kort varsel hvis du bor i området.

Kontakt CEMA Maskinudlejning og få hjælp og vejledning fra en fagmand eller reservér din minigraver i vores online bookingsystem nu.  Vi levere i hele Østjylland, leveringsprisen er 40 kr. pr. kilometer for tur/retur levering, hvilket gør os til en af landet billigste materieludlejer. Husk også at alle vores priser her på siden, altid er inklusiv moms.

Udlejning af Minigraver uden fører

Lej en kvalitets minigraver hos CEMA.  Lej en minigraver fra det populære mærke Kubota hos CEMA og få en driftsikker og funktionel kvalitets gravemaskine, som kommer nemt rundt på arbejdspladsen. Minigravere udmærker sig ved at være en smidig og fleksibel maskine, som med sine larvefødder navigere nemt på både trang plads og ujævnt terræn.  

Skal du i gang med en graveopgave i haven eller til nybygningen, så tilbyder CEMA Maskinudlejning også udlejning af motorbører, som er det perfekte supplement til en minigraver, når jord, sand og murbrokker skal flyttes fra arbejdspladsen og til vej eller container.

Minigraver udlejes billigt - kontakt os for at høre nærmere

CEMA har i sit valg af maskin leverandør satset på markedets bedste materiel – det gælder også, når vi taler om jordmateriel og herunder minigravere. Vi har investeret kraftigt i et bredt sortiment af jordgrej inden for minigravere, transportbånd, læssere, stampere og vibratorer etc.  Lej en minigraver, som passer til netop dit og arbejds opgavens behov – vi tilbyder mange modeller og varianter! Bland vores sortiment af maskiner, finder du bl.a. minigravere med hus, dags leje prisen er altid inklusiv 2 forskellige skovle. Du kan også snart leje en motorbør med, som gør det nemt at flytte jord, sand og murbrokker.

Lej minigraver

En minigraver er den perfekte maskine til mindre graveopgaver, hvor der er behov for masser af styrke under selv de mest barske forhold. Hos Centrum Maskinudlejning har vi et bredt udvalg indenfor gravemaskiner og har blandt andet, nogle af verdens bedste minigravere til udlejning, som kan leveres med et væld af ekstraudstyr – så som skovle til nivilering og planing, skovle med tænder til rende- og kabelgravning, samt hydraulisk jordbor mm.

Lej en minigraver i Horsens

Lej en af vores minigravere fra det populære mærke Kubota og få en drift sikker og funktionel gravemaskine, som kommer nemt rundt på arbejdspladsen. Vores minigravere udmærker sig ved at være en smidige og fleksible og kan med sine larvefødder nemt navigere rundt på både trang plads og i ujævnt terræn.

Med vores afdeling på Bollervej 131 i Horsens, kan du nemt leje din mini graver og få leveret til adressen med kort varsel hvis du bor i Horsens og omegn. Kontakt vores kundeservice på på tlf. 75 62 24 80 og få hjælp og vejledning fra en fagmand, eller reservér din minigraver på vores hjemmeside.

Skal du i gang med en graveopgave i haven eller til nybygningen, så tilbyder Centrum Maskinudlejning også udlejning af motorbøre med selvlæsser, som er det perfekte supplement til en minigraver, når jord, sand og murbrokker skal flyttes fra arbejdspladsen, og ud til vej eller container.

Udlejning af minigraver– levering eller afhentning.

Vores minigravere har totalvægte på 1900 kg og skal transporteres på godkendt specialtrailer. Når du lejer minigraver, minilæsser eller motorbøre hos CEMA, vil maskinerne altid blive leveret af os. Så skal du ikke bekymre dig om afhentning og tilbagelevering, men blot efterlade minigraveren, hvor den blev leveret. Så har I én bekymring mindre og undgår unødig lejetid.

Vores leveringspriser starter fra kun 400 kr. Hvilket betyder at vi altid er den billigste maskinudlejer hvis du i Horsens og omegn.

En minigraver kan anvendes til alle graveopgaver.

Uanset dit behov for gravemaskine, så er du hos os garanteret et kvalitetsprodukt, som er rengjort, smurt og ny serviceret før hver udlejning - Ens for alle vores forskellige størrelser af gravemaskiner er at de altid overholder alle sikkerhedsforskrifter. Vi stiller store krav til vores udlejningsmateriel og ved, at du forventer en driftssikker og funktionel løsning, som bidrager til en smidig arbejdsproces.

Som en professionel lokal maskine udlejer og leverandør i Horsens og omegn, kan vi levere lige præcis den minigraver eller maskine, som matcher dit behov – har vi den ikke på lager, vil vi gøre alt for at skaffe den hjem. Dette gælder også hvis du er entreprenør, og skal bruge en maskine i 1-3 år, så finder vi også en løsning her.

Giv os en opgave, så løser vi den, hvis det er muligt. Har du specielle ønsker til maskinen, så kan vi næsten skaffe alt. Vores mest udlejede minigraver er Kubota KX019-4, maskinen kan leveres med forskellige skovle, som standard, leveres den altid med 1 graveskovl på 30 cm. samt en planerskovl. Ønsker du andet, kan du leje det, husk at et minigraver kan bruges af alle over 18 år. Alle vores lejepriser er inklusiv forsikring og moms pr. dag.

Produkter

Udlejning af maskiner til:​

> Jord arbejde

> Have og park

> Byggeri og beton

> Stillads og løft

> Værktøj og måling

Kontakt

Centrum Maskinudlejning

Bollervej 131, 8700 Horsens

Tlf.: 75 62 24 80

Mail: info@cema.dk

Åbningstider

Telefon: 75 62 24 80

Hverdage fra 08:00 til 17:00

Afhentning:

Alle ugens dage efter aftale.

 

Levering:

Alle ugens dage efter aftale.

 • Facebook
 • Instagram