Lej minilæsser i Horsens og omegn Udlejes med skovl eller pallegafler

Giant D337T HD udlejning (Specifikationer)

 • Drift: Diesel

 • Motor: Kubota D1105 (3 cyl)

 • Ydelse (hk): 33

 • Tankkapacitet: 37 l

 • Hydraulik flow: 45 ltr. pr. min.

 • Løftekapacitet: 900 kg.

 • Kørehastighed: 18 km/t

 • Egenvægt: 2.100 kg.

 • Dimensioner (H x B x L): 2.348 (1.970) x 1.080 x 3.700 mm

Dagsleje inklusiv moms og forsikring. Kr. 1.550,-

Leje af minilæsser til jobbet i dag

Står du med et byggeprojekt, et stykke havearbejde eller noget helt tredje hvor du har brug for at leje en Minilæsser, så er Centrum Maskinudlejning altid et godt sted at starte.

Vi har markedets bedste priser på materieludlejning i Horsens og Østjylland, ud over billige priser, så er alt vores grej og udstyr også af nyere dato, hvilket betyder at du slipper for nedbrud og fejl.

Her kan du leje et bredt udvalg af anlægsmaskiner til dit næste have, eller bygge projekt. Med en minilæsser er det let at navigerere rundt, og generelt er maskinen ideel til en meget bred palet af opgaver.

 

Du kan således finde en minilæsser der passer til netop dit behov, uanset om du er anlægsgartner, entreprenør elle privatperson.

Udlejning af minilæsser til private og erhverv

Står du og mangler anlægsmaskiner, have maskiner eller byggemaskiner til din virksomhed eller som privatperson?

Hos Centrum Maskinudlejning står vi klar med udlejning af maskiner til både private, der står over for ”gør-det-selv”-projekter, og til virksomheder, der har brug for anlægsmaskiner, men ikke har behov for at eje maskinerne selv.

 

Anlægsmaskiner til en god pris

Hos os kan du spare penge ved at leje dine anlægsmaskiner frem for at købe dem selv. De fleste privatpersoner og virksomheder har kun brug for anlægsmaskiner, byggemaskiner m.m. i en kortere periode, hvor det bedst kan betale sig at vælge udlejning af maskiner til at få gennemført projektet.

​Vi har nogle af markedets laveste priser på maskiner. Du kan finde vores priser under de forskellige anlægsmaskiner her på siden. Har du brug for at leje maskinerne i mange dage, så laver vi gerne en speciael pris på lejen.

Leje af Giant minilæsser

Markedets mest pålidelige maskine..!

 • Kraffuld 33 Hk Kubota motor.

 • Hydraulisk hurtigskift

 • Ekstra hydraulik funktion til fræser

 • Nivilering (Flydende) funktion på løft

Kan lejes pr. dag inklusiv moms og forsikring for kun kr.

1.550,-

Minilæsser udlejning her hos Centrum Maskinudlejning

Hvad end du søger en skridtstyret, knækstyret eller 4-hjulsstyret minilæsser? Kan det være meget indviklet at danne sig et ordentlig overblik på markedet, men du kan altid leje en knæk-styret minilæsser af den absolut højeste kvalitet samt til en meget konkurrencedygtig pris.

De minilæssere, du finder til udlejning her på siden, har til formål at gøre dit arbejde lettere, og vi udvider hele tiden vores udvalg, både hvad angår størrelse og mærker.

Vi har et stort udvalg af minilæssere

Vi har pt. flest af mærket Giant og Kubota, men vi arbejder på også at få Gehl serien i sortiment.

Du har altså her hos os mulighed for at finde lige netop den minilæsser og det tilbehør, der skal hjælpe dig i udførslen af dit projekt, hvad end du er privat eller virksomhed.

 

Vi er eksperter i udlejning af minilæssere til erhverv, så har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan du altid ringe til os.

 

Find alt det rigtige tilbehør til minilæsseren her hos os

Det er ikke kun minilæssere, du kan leje her på siden. Vi udlejer også tilbehør, som kan hjælpe dig i arbejdet. Du kan blandt andet hurtigt og effektiv feje ved hjælp af en roterendekost, der kan monteres på den lejede minilæsser.

 

Derudover finder du også andet nyttigt tilbehør som f.eks. funktionelle skovle. Du finder både den normale skovl, 4-i-1-skovl samt overfaldsskovle til læssemaskinen, som en del af vores sortiment.

 

Du kan også leje pallegafler. Det kommer alt sammen an på dig og din opgave.

Produkter

Udlejning af maskiner til:​

> Jord arbejde

> Have og park

> Byggeri og beton

> Stillads og løft

> Værktøj og måling

Kontakt

Centrum Maskinudlejning

Bollervej 131, 8700 Horsens

Tlf.: 75 62 24 80

Mail: info@cema.dk

Åbningstider

Telefon: 75 62 24 80

Hverdage fra 08:00 til 17:00

Afhentning:

Alle ugens dage efter aftale.

 

Levering:

Alle ugens dage efter aftale.

 • Facebook
 • Instagram