Maskinudlejning - maskinleje i Horsens og omegn

Alle priser er inklusiv All-Risk forsikring og 25% moms

(Vores forsikring dækker kun skader på CEMA's maskiner, øvrige skader skal kunden forsikre sig imod hos egen mægler)

Sådan laver du en forespørgsel: 

  • Skal du eksempelvis leje en minigraver i 3 dage, så ligger du blot 3 stk. i kurven.

  • Derefter går du i kurven, og skriver dine oplysninger ind, husk startdato i bunden.

  • Derefter afslutter du forespørgslen, hvorefter vi hurtigt vender tilbage med en bekræftelse, hvis det du ønsker at leje er ledig i ønskede periode.

Maskinudlejning til private og erhverv

Hos Centrum Maskinudlejning tilbyder vi udlejning af værktøj, haveredskaber, byggepladsudstyr & maskiner til private og erhverv.  CEMA Udlejning blev startet i 2019 af Centrum Serviceudlejning, som gennem en årrække har indkøbt diverse materiel og værktøj til brug ved deres byggeprojekter. Alt dette materiel og værktøj er efterhånden blevet til store mængder.  Dette kan du nu leje til fordelagtige priser.

Lej maskiner i Horsens, Vejle, Juelsminde og Odder

Vi har et mål om at blive Horsens, Juelsminde og Vejle´s foretrukne leverandør af maskiner og værktøj. I vores maskinpark har vi alt hvad du skal bruge til hjemmeprojektet. Er du erhvervs kunde, kan du tegne en Samhandelsaftale, hvilket giver dig nogle fordele mht. priser ved længere lejeperioder.

Centrum Maskinudlejning ønsker altid at være tæt på dig som kunde. Vores lokale tankegang giver dig det lokale firmas fordel. Du ved, at vi er i nærheden og altid er villig til at hjælpe dig med de udfordringer du står overfor til dit bygge eller renoverings projekt.  

Nyere materiel sikre dig det bedste grej til opgaven
Alt materiel og værktøj hos Centrum Maskinudlejning er af nyere dato og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig produktivitet og mindre nedbrud i byggefasen, således at du undgår ventetider, men kan udnytte arbejdsdagen optimalt.

Lej de store maskiner og spar tusindvis af kroner

​Vi tilbyder pladevibrator leje i hele østjylland, til landets billigste priser. Hvad end du mangler en minigraver, plade-vibrator, blandemaskine eller andet, til at fixe hjemmet. Så finder du det altid her hos Centrum Maskinudlejning i Horsens.

Vi er en del af Centrum Serviceudlejning, som udlejer alt til festen.

Skal du bruge en gittermaskine, tromle, stennedlægnings fræser, pælebor eller måske en slåmaskine? Disse maskiner kan koste mange tusinde kroner, så derfor har Centrum Maskinudlejning valgt at sætte alle disse maskiner til rådighed gennem leje. På den måde er du fri for at bruge masser af penge på en maskiner, som man måske kun skal bruge én eller to gange og så aldrig igen.


Så skal man enten have den stående, så den tager plads fra andre ting, eller også skal man bruge tid og energi på at sælge maskinen igen. Uanset om det drejer sig om entreprenørmaterial, havemaskiner, værktøj eller anlægsmaskiner, så er chancen stor for, at Centrum Maskinudlejning kan hjælpe dig. Vores dagspriser på maskiner er meget attraktive for både private og professionelle folk, som måtte have brug for en bestemt maskine til et projekt.

Lej de store maskiner og spar tusindvis af kroner

Produkter

Udlejning af maskiner til:​

> Jord arbejde

> Have og park

> Byggeri og beton

> Stillads og løft

> Værktøj og måling

Kontakt

Centrum Maskinudlejning

Bollervej 131, 8700 Horsens

Tlf.: 75 62 24 80

Mail: info@cema.dk

Åbningstider

Telefon: 75 62 24 80

Hverdage fra 08:00 til 17:00

Afhentning:

Alle ugens dage efter aftale.

 

Levering:

Alle ugens dage efter aftale.

  • Facebook
  • Instagram